Zoekservice

Staat de auto van uw dromen er niet bij? Wij gaan dan graag samen met u op zoek naar uw gewenste auto in Nederland of daarbuiten. Door onze ruime inkoopervaring kennen wij het proces in al haar facetten en weten waar de valkuilen en (on)mogelijkheden liggen.

Als u interesse heeft in een auto die op dat moment in het buitenland staat, kunnen wij u vooraf -gratis en geheel vrijblijvend- een passende offerte aanbieden, inclusief het transport naar Nederland, een nieuw kentekenbewijs (RDW – Rijksdienst voor Wegverkeer), een raming van de invoerrechten (BPM – Belasting Personen Motorvoertuigen) en de daarbij behorende taxatie. Na aankoop van uw nieuwe auto, verzorgen wij uiteraard voor u het transport naar Nederland en de volledige administratieve afhandeling met de RDW en de BPM-berekening. Veilig en zorgeloos.

Daarnaast verzekeren wij u dat, voordat een verkochte auto bij ons de deur uitgaat, deze eerst onderworpen aan een grondige inspectie, zodat u er zeker van bent dat u een betrouwbare auto heeft aangeschaft. Wij leveren uw nieuwe auto altijd af met een nieuwe of zeer recente APK, van binnen en buiten professioneel gepoetst en standaard met 3 maanden garantie (uitbreiding van de garantie is mogelijk).

Maak rechts uw wensen kenbaar en wij gaan voor u aan de slag. Heeft u nog vragen? Bel ons dan of neem contact met ons op via een bericht.

    Contact


    info@mixxed-automotive.nl
    06-25268105

    Over ons

    Welkom bij Mixxed-Automotive! Bent u op zoek naar een andere auto? Wij hebben altijd een aantal auto’s op voorraad. Wij zijn een jong en bewust kleinschalig autobedrijf waar kwaliteit en klanttevredenheid op de eerste plaats staan.

    Copyright © 2020. All rights reserved.
    mixxed-logo-black